Vibracioni trening

(Probni trening je besplatan)

- za 15-20 minuta efektivnog rada do vitke linije bez celulita
- 15 min = 1.5 h u teretani
- redukcija težine i celulita
- zatezanje i oblikovanje tela
- prevencija osteoporoze
- rad zasnovan na individualnom principu (personalni treninzi)

Dobre vibracije

ProEffect je vibrirajuća platforma pogodna za vežbanje osoba bilo kojeg uzrasta i fizičke pripremljenosti. Individualno programiranje omogućava da se razvije program vežbanja prilagodjen potrebama, bilo da ste stari ili mladi, bolesni ili zdravi, u dobroj fizičkoj kondiciji ili ne. Mehaničke vibracije se prenose sa platforme na organizam. Ovo izlaže telo energiji jednakoj onoj koja se razvija izlaganjem opterećenju od nekoliko telesnih težina.To omogućuje da se trening celog tela obavi za samo 15 minuta, zato što se mišići tetive istežu I kontrahuju velikom brzinom . Usled visoke efikasnosti I masovne stimulacije velikih mišićnih grupa, u isto vreme moguće je postići, za samo 15 minuta, efekat vezbanja ekvivalentan onom koji se postiže konvencionalnim treningom za 90 minuta napornog vežbanja.

Brojni efekti

Ubrzani metabolizam
Upotrebom vibrafit platformi pojačava se sagorevanje masti I ubrzava bazalni metabolizam. Ovim se smanjuje potkožni sloj masnog tkiva.

Povećanje snage mišića
Za vreme vibrafit vežbi gotovo 100 % mišićnih vlakana, u svim aktiviranim mišićnim grupama je uključeno, dovodeći do povećanja snage I mišićne izdržljivosti.

Gubitak celulita
Programi masaže na vibrafit platformi razgradjuju očvrslo tkivo I razbijaju masne ćelije. Razgradnja celulita I ojačavanje vezivnog tkiva, dovodi do poboljšanja tonusa i kvaliteta kože.

Poboljšanje razmene kiseonika
Jačanjem mišića i redukcijom masnog tkiva, smanjuje se naborana koža i dobija se efekat zategnute “bebine kože”. Sve ovo utiče na redukciju celulita I do 40 %.

Ubrzana cirkulacija
zbog povećane cirkulacije krvi metabolički produkti se brže izbacuju. Zadovoljstvo zbog vežbanja i koncentracija se poboljšavaju, a stres se smanjuje.

Antistarenje
Jako lučenje hormona IGF1, HGH i testosterona usporavaju starenje. Izbacivanjem serotonina i redukcijom kortizola utiče se na smanjenje stresa i povećanja zadovoljstva pri treniranju. Kroz povećanu aktivnost krv transportuje optimalno vitalne materije i kiseonik u ćelije čime se štetne materije brže izbacuju.

Uspesi u sportu
Studije fakulteta sportskih nauka u Evropi i Svetu dokazuju da se pomoću ove vrste treninga maximalna snaga sportista povećava za 30% do 40%.

Poboljšana forma
Sa povećanjem snage mišića dolazi do povećanog opterećenja sistema za snabdevanje tela, kao što su srce, krvni sudovi I sitemi drenaže.Kao rezultat imamo povećanu efikasnost svih sistema

Povećanje koordinacije
Koordinacija se bitno poboljšava kroz vibracioni trening.

Povećanje gustine kostiju

Trajanje treninga – 60 minuta
Program treninga:

40 minuta – trening
5 minuta – istezanje
15 minuta – masaža na platformi

Naše treninge vodi jedini SERTIFIKOVANI MASTER INSTRUKTOR PRO EFFECT.WP Like Button Plugin by Free WordPress Templates